fbpx

Rijschool Heumen

Autorijles op maat

Wil je voordelig en snel je rijbewijs halen op je eigen tempo? Rijschool Heumen, De Oversteek, is een kwalitatief goede rijschool met voordelige pakketten. Wij bieden auto-, motor-, bromfiets- en aanhangwagenrijles. Een vakkundige instructeur begeleidt jou in stappen naar je rijbewijs. Ieder op zijn niveau. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Bij de autorijlessen die bestaan die uit een gratis proefles*, een aantal rijlessen, een online theorie pakket, een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Bepaal zelf het aantal rijlessen dat je wekelijks wilt volgen bij De Oversteek rijschool Heumen!

Begin met lessen vanaf 16,5 jaar

Vanaf 16,5 jaar mag je starten met het volgen van rijlessen bij Rijschool Heumen om je autorijbewijs te halen. Door het volgen van een proefles kun je kennis maken met de rijinstructeur en zijn manier van rijles geven. Vervolgens kun je bepalen of rijschool Heumen bevalt en welk voordeelpakket het beste bij je past. Op basis van deze proefles geven wij een advies over het aantal lessen wat je nodig hebt, en met welk pakket jij het voordeligst uit bent. Meld je daarom vandaag nog aan.

Voordelige tarieven bij autorijschool Heumen

Je besluit je rijbewijs te halen, heel fijn want daarmee ben je niet meer afhankelijk van anderen of het OV. Vol vertrouwen door de drukke binnenstad of de snelweg op, een ervaren rijinstructeur doorloopt met jou alle onderdelen van het praktijkexamen op jouw tempo. Met €49,- per uur is rijschool Heumen een voordelige rijschool. Maak je gebruik van onze pakketten dan ben je nog voordeliger uit! Bekijk de pakketten.

Scooter-, motor- en aanhangwagenrijles

Wil jij bromfiets of motor leren rijden of rijden met een aanhangwagen? Meld je dan aan voor een rijopleiding bij rijschool De Oversteek.

Ook voor een opfriscursus ben je bij Rijschool de Oversteek aan het juiste adres. 

* De proefles is alleen gratis bij afname van een pakket.