fbpx

Autorijles

Haal je autorijbewijs bij Rijschool De Oversteek

Bij Rijschool de Oversteek trainen we jou in het zelfstandig deelnemen aan het verkeer, voertuigbeheersing, het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en de basiskennis van het voertuig zelf. Een rijles bij De Oversteek in Nijmegen duurt 60 minuten, echter adviseren wij rijlessen van 90 minuten.

Autorijles bij De Oversteek

Bij De Oversteek rijd je in een Opel Astra, Volkswagen T-ROC en de automaat rijlessen in een Volvo XC60.

De Tussentijdse Toets

Het praktijkexamen

Procedure Tussentijdse Toets (TTT) en Praktijkexamen

De tussentijdse toets lijkt heel veel op een 'echt' praktijkexamen. Het geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe het er straks tijdens een examen aan toe gaat. De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let zowel tijdens de TTT als het examen op:

- je beheersing van de auto
- kijkgedrag
- of je goed voorrang verleent
- inhalen
- in- en uitvoegen
- rijden op kruispunten en rotondes
- bijzondere verrichtingen

Na afloop krijg je een advies van de examinator. Zo weet je precies wat je nog extra moet oefenen, voordat je echt praktijkexamen doet.

Vrijstellingen

Je kunt vrijstellingen verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Dit betekent dat de examinator je hierop niet meer toetst tijdens je praktijkexamen. Dit zorgt ervoor dat je minder druk hebt tijdens je examen. Zowel voor aanvang van een tussentijdse toets als het examen, heb je eerst nog even les van de instructeur van Rijschool De Oversteek in Nijmegen. Vervolgens rij je samen naar het CBR in Nijmegen.

Interesse?

Meld je nu aan! Heb je nog vragen vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.