fbpx

De Oversteek

Rij-instructeurs

Ik ben Jimmy Mulder, 34 jaar en woon in Elst. Ik heb mijn opleiding tot rij-instructeur gevolgd bij Defensie. Daarna heb ik meerdere rijopleidingen gevolgd bij de Koninklijke Marechaussee. Op dit moment ben ik werkzaam als rij-instructeur bij de Koninklijke Marechaussee en heb ik mijn eigen rijschool.

Ik vind het een leuke uitdaging om mensen de vaardigheden van het rijden bij te brengen. Ik ga transparant te werk en geef je een eerlijk advies. Mijn doel is om van jou een ervaren, zelfstandige en verkeersveilige automobilist te maken. Het lesgeven gebeurt op een ontspannen, geduldige en effectieve manier. Jij als leerling staat centraal bij Rijschool De Oversteek.

Door de toenemende groei verzorgt mijn broer Tommy autorijlessen bij de Oversteek.

Waarom kiezen voor De Oversteek?

Rijschool De Oversteek is een jonge en dynamische rijschool. Wij bieden jou een snelle en passende rijopleiding, met steeds dezelfde instructeur. De lessen worden gegeven aan de hand van een instructiekaart, hierdoor kunnen wij makkelijk vorderingen bijhouden en het tempo per leerling aanpassen.

Zelfverzekerd op weg!

Het doel van Rijschool De Oversteek is om zelfstandige en verkeersveilige automobilisten en motorrijders op te leiden. Wij zullen altijd voor het beste resultaat gaan!

Jouw voordeel:

  • Vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijopleiding.
  • Voordelige pakketten.
  • Snel starten met lessen.
  • Altijd dezelfde geduldige rij-instructeur.
  • Praktijklessen van 60 of 90 minuten.
  • Moderne compacte auto.
  • Motorrijles op een Yamaha MT07 (categorie A, vanaf 21 jaar).
  • Lessen wanneer het jou uitkomt, van 7.00 tot 22.00.
  • Je wordt opgehaald en teruggebracht op afgesproken locatie.
  • Duidelijke lesvoorwaarden.

Meld je aan!

Voor een persoonlijk advies of overige vragen kun je contact opnemen via het contactformulier.