fbpx

Rijschool Ubbergen

Autorijles op maat

Wil je voordelig en snel je rijbewijs halen op je eigen tempo? Rijschool Ubbergen, De Oversteek, is een kwalitatief goede rijschool met voordelige pakketten. Een vakkundige instructeur begeleidt jou in stappen naar je rijbewijs. Ieder op zijn niveau, zowel schakel als automaat rijles. Je kunt kiezen uit 4 pakketten, die allen bestaan uit een gratis proefles*, een aantal rijlessen, een online theorie pakket, een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Bepaal zelf het aantal rijlessen dat je wekelijks wilt volgen bij De Oversteek rijschool Ubbergen!

Begin met lessen vanaf 16,5 jaar

Vanaf 16,5 jaar mag je starten met het volgen van rijlessen bij Rijschool Ubbergen om je autorijbewijs te halen. Door het volgen van een proefles kun je kennis maken met de rijinstructeur en zijn manier van rijles geven. Vervolgens kun je bepalen of Rijschool Ubbergen bevalt en welk voordeelpakket het beste bij je past. Op basis van deze proefles geven wij een advies over het aantal lessen wat je nodig hebt, en met welk pakket jij het voordeligst uit bent. Meld je daarom vandaag nog aan.

Voordelige tarieven bij autorijschool Ubbergen

Je besluit je rijbewijs te halen, heel fijn want daarmee ben je niet meer afhankelijk bent van anderen of het OV. Vol vertrouwen door de drukke binnenstad of de snelweg op, een ervaren rijinstructeur doorloopt met jou alle onderdelen van het praktijkexamen op jouw tempo. Met €38,- per uur is rijschool Ubbergen een voordelige rijschool. Maak je gebruik van onze pakketten dan ben je nog voordeliger uit! Bekijk de pakketten.

Ook motor- en aanhangwagenrijles

Wil jij motor leren rijden of rijden met aanhangwagen? Meld je dan aan voor een rijopleiding bij rijschool De Oversteek.

Ook voor een opfriscursus ben je bij Rijschool de Oversteek aan het juiste adres. 

* De proefles is alleen gratis bij afname van een pakket.