fbpx

Reviews

Lukas Kusters, Nijmegen

1 mei 2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Fijne rijschool, ik heb bij Tommy en Jimmy mogen lessen en ze zijn alle twee top instructeurs! Ook het plannen van een ttt of (her)examen verliep soepel.


Lara van Mun, Lent

27 april 2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Jimmy is een hele fijne rijinstructeur. Hij is rustig en legt alles goed uit. Echt een aanrader!


Marloes Hermens, Wijchen

27 april 2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Super goede rijschool! Goed in communicatie....
Goed betaalbare pakketten en goede kwaliteit lessen van een uur.
Flexibele lestijden, goede rijinstructeur!
Mijn dochter (17 jaar) is in 1x geslaagd!!!
Erg tevreden dus met deze rijschool!


Tomas Willemsen, Elst

24 april 2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit

Ik raad deze rijschool zeker aan. De lessen konden flexibel worden ingepland. Alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd. Ook krijg je veel vertrouwen, kortom een zeer goede rijschool!


Rogier Mouthaan, Dreumel

24 april 2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Rijopleiding BE vlot en succesvol bij De Oversteek doorlopen.
Jimmy is een rustige en pragmatische instructeur die op prettige wijze les geeft. Daarnaast is ook het materiaal waarmee gelest wordt prima op orde. Dankjewel Jimmy!


Susan van Deelen, Elst

23 april 2021

Met heel veel plezier bij ‘rijschool de oversteek’ gereden! Ze doen echt hun best om te zorgen dat je gaat slagen, aanrader dus!


Luis Thoolen, Elst

17 april 2021

Positief: Communicatie, Professionaliteit

Ik heb 30 maart 2021 mijn aanhanger rijbewijs gehaald in een keer mede de zeer vakkundige rijinstructeur Jimmy Mulder.
ik vroeg om advies om te bepalen hoeveel lessen ik nodig zou hebben en hij gaf mij een eerlijk advies om te beginnen met een pakket van 4 uren. ik kon ook vrij snel bij hem terecht en examen doen.
Na 2 uren gelest te hebben kon hij beoordelen of de 4 uren voldoende zouden zijn om af te kunnen rijden.
op zaterdag had ik 2 uur gelest en op dinsdag 2 uurtjes voor het examen Dat bleek genoeg te zijn.
Jimmy is heel relaxt legt de handelingen heel duidelijk uit en geeft je hele goede tips om rustig te blijven in bepaalde situaties,
om een lang verhaal nog langer te maken.
Ik raad jullie aan die op zoek zijn naar een goede betrouwbare en betaalbare rijschool om bij De Oversteek te gaan lessen.
Jimmy Nogmaals Bedankt!!!!


Oktay Tas, Nijmegen

17 april 2021

Positief: Communicatie, Professionaliteit

Ik ben zeer tevreden over rijschool De Oversteek. Zeker aan te raden. Ik ben in een keer geslaagd voor avb en avd motor examens.


Joran Lussing, Nijmegen

8 maart 2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Heb recent dankzij Jimmy mijn motor rijbewijs gehaald! AVB en AVD beide in één keer gehaald! Jimmy is een duidelijke en rustige en leraar. Hij plant de lessen realistisch en eerlijk in. Was met een pakket van 17 lessen snel en goed voorbereid voor beide examens! Communicatie was altijd zeer duidelijk. Zeker een aanrader!


Dionne Jansen, Elst

10 december 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Afgelopen week heb ik mijn BE rijbewijs gehaald bij Jimmy. Hele fijne rijles gehad zodat ik met vertrouwen het examen in kon gaan. Rijschool De Oversteek is zeker een aanrader!

Darona Boas Berg, Wijchen

8 december 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Erg fijne en professionele rijschool, ik heb van Jimmy en Tommy les gekregen. Zo was het ook makkelijk en flexibel plannen. Over beide ben ik zeer tevreden. Ik ben goed voorbereid op het examen die ik in één keer heb behaald. Al met al zeer tevreden! Een echte aanrader.


Fleur van Geffen, Elst

25 november 2020

Ik ben in 1x geslaagd bij De Oversteek! De rijlessen van Jimmy waren erg fijn. Hij neemt de tijd om dingen rustig en duidelijk uit te leggen. Ook was de communicatie erg goed met de rijlessen inplannen.

Inge, Elst

16 november 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Vandaag mijn aanhangerrijbewijs gehaald, met veel dank aan Jimmy! Als docent kan ik zeggen dat Jimmy een goede instructeur is. Hij legt alles goed uit en zo vaak als nodig is, heeft veel praktische tips en handigheidjes en bovenal veel geduld en rust. Bij mij speelde het zelfvertrouwen en een stukje examenvrees (2x gezakt voor auto&motor) ook nog een rol, maar ook daar kon Jimmy goed op inspelen. Kortom, mijn volgende rijbewijs haal ik weer bij de Oversteek!👍🏻

Caitlynn Bandura, Nijmegen

2 november 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Rijschool de Oversteek is zeker een aanrader! Ik kwam na deze rijschool toe nadat ik een nare ervaring had bij mijn vorige rijschool en het spannend vond om weer te rijden. Door Jimmy's rustige aanpak kreeg ik steeds meer vertrouwen in het rijden. Hij bewaart altijd de rust in de auto en word nooit boos. Hij heeft heel veel handige tips niet alleen over de auto besturen maar ook over verkeerssituaties die je mogelijk tegen kan komen. Je kan iets 100x aan hem vragen en hij legt het altijd goed uit aan je. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hartstikke bedankt Jimmy! Deze rijschool raad ik aan iedereen aan!

Adam Gorter, Nijmegen

22 oktober  2020

Positief: Professionaliteit

Achteraf gezien heb ik de juiste keuze gemaakt om bij deze rijschool te gaan, heel erg fijne en geduldige rij-intructeur. Ik heb heel veel aan zijn lessen gehad, en voor het inplannen van de lessen was hij heel flexibel. Ik heb verder nooit problemen ervaren bij deze rijschool. Zeker een aanrader!


Martijn de Jong, Huissen

12 oktober 2020


Fatos Hey, Wijchen

6 oktober 2020

Leerzame lessen gehad, af en toe een grapje maken kan er ook bij. En ook al doe je iets 10x verkeerd, jimmy heeft veel geduld en ik heb hem nooit boos gezien (meeste instructeurs worden wel boos als je wat fout doet). Raad deze rijschool zeker aan!bedankt Jimmy.....Eda


Gerrie Philipsen – de Vos, Beuningen

1 oktober 2020

Hallo, ik heb in 1964 mijn rijbewijs gehaald en ja ik ben een oudere dame.
Na een moeilijke periode, waarin ik geen auto meer reed, stond ik voor de keus mijn auto weg te doen, of een opfriscursus te nemen bij een rijschool. Dat laatste heb ik gedaan bij de rijschool “De Oversteek”. Ik kreeg les van Jim. Jim had al gauw in de gaten, dat mijn probleem bij het schakelen zat. Ik schakelde veel te veel. Omdat ik inmiddels alleen ben, was ik van plan, een kleinere auto met automaat aan te schaffen. Jim raadde mij daarom aan door te gaan met lessen in een automatisch geschakelde auto. Dat was de oplossing. Ik heb inmiddels mijn hand geschakelde auto ingewisseld voor een Fiat 500 met automaat en ik vind het zalig rijden. Vandaag heb ik mijn laatste les gehad. Mijn rijangst is over. Ik ken de regels weer en voel me zeker in het verkeer. Het lessen bij deze rijschool heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik kan iedereen, die op de een of andere manier niet meer zeker is in het verkeer, aanraden een opfriscursus te nemen bij deze rijschool en dan natuurlijk bij Jim. Hij is aardig en vriendelijk en stelt je op je gemak.
2 vriendinnen van mij hebben dezelfde stap gezet, ook zij waren onzeker geworden in het verkeer. Ook zij hebben de angst overwonnen zijn er erg blij mee.


Eefje Weijers, Grave

21 september 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Als enorm fijne rijschool ervaren! De eigenaar is flexibel, persoonlijk, duidelijk en geduldig. De motorrijlessen steeds met hetzelfde maatje mogen starten. Er werd zo veel rekening met iedereen gehouden! Aanrader!


Geert-Jan de Veer, Nijmegen

21 september 2020

Ik heb vandaag mijn motor rijbewijs gehaald en de rijlessen van Jimmy waren top! Altijd helder en duidelijk en je krijgt een eerlijk advies over het aantal lessen dat nodig is en of er wel of geen extra lessen nodig zijn. Absoluut een aanrader!


Jan Janssen, Beuningen

14 september 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Bij Rijschool De Oversteek wordt uit vertrouwen en betrokkenheid les gegeven. De theorie wordt adequaat in de praktijk gebracht en er is ruimte voor humor: echt vakmanschap.


Jamie Mutsaerts, Lent

12 september 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Goede rijlessen (voor BE) en een fijne professionele manier van lesgeven!


Angela Rouwmaat, Beuningen

9 september 2020

Ik heb een opfris BE gedaan. Rustige, vriendelijke instructeur, legde goed uit, alle voorkomende situaties kwamen aan bod. Al met al heel prettige les waar ik echt wat aan heb!


Mariska van den Oever, Lent

31 augustus 2020

Een echte aanrader! Fijne rijschool. Jimmy (eigenaar) is duidelijk, vriendelijk en flexibel. Snel en veilig mijn motorrijbewijs behaald.


priscilla heesakkers, Randwijk

26 augustus 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Wat een top rijschool !!
Jimmy neemt de tijd kan je goed begeleiden en herhaald wat je lastig vind ! Echt top

Jimmy onwijs bedankt ! Wat een top rij instructeur ben jij !

Als je wilt slagen!
Goede lessen wilt
Top begeleiding!
En een instructeur die tegen een grapje kan en de tijd neemt !
Ben je bij de oversteek aan het juist adres !


Nancy torn, Beuningen

20 augustus 2020

Positief: Communicatie, Kwaliteit

Super fijne duiderlijke lessen gehad. Ook kwa persoon een heel prettig persoon om naast je te hebben. Ik zou autorijschool de oversteek aan iedereen toe bevelen.


Jordy Sijtsema, Bemmel

3 augustus 2020

Jimmy legt alles rustig uit en communiceert goed. Fijne motor waar ik op gereden heb met voldoende power. Zeker aan te bevelen als rijschool!!!


Bonny, Lent

17 juli 2020

Lessen gehad voor E achter B. Jimmy is een duidelijke en geduldige rijinstructeur met een goed advies over en fijne planning van het aantal benodigde lessen. Aanrader.


Herman Koop, Renkum

16 juli 2020

Positief: Communicatie, Professionaliteit

Ik had een opfriscursus bij "De Oversteek". Een heel aardige rijinstructeur en hij gaf mij goede tips. Ik heb ervan geleerd en durf nu weer in onze eigen auto te gaan rijden. Ik kan "De Oversteek" zeker aanbevelen


Dewy Wester, Elst

15 maart 2020

In 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Super fijne manier van uitleggen en checkt echt of je alles snapt. Zeker een aanrader!!!!


B Koster, Beuningen

2 maart 2020

Voor een aanhanger rijbewijs lessen genomen. Eerst een aantal uren lessen en dezelfde dag examen. Is erg goed bevallen en goede lessen gehad. Prima keuze mocht je voor een E achter B rijbewijs willen gaan. Bedankt Jimmy!


Max de Grauw, Nijmegen

1 februari 2020

Jimmy is een erg fijne rijinstructeur, hij blijft altijd rustig en geeft duidelijk uitleg. Tussentijdse toets en 1.5 uur rijlessen zijn aanraders. Ik heb veel handige tips van hem gehad voor na het behalen van het rijbewijs, wat er voor zorgt dat ik straks met vertrouwen alleen de weg op kan.


Ad Hermsen, Elst

30 december 2019

Super rijschool duidelijke begeleiding en een top instructeur, Jimmy hartelijk dank voor de geweldige inzet!


Natalia N, Nijmegen

29 december 2019

Super fijne lessen, 1.5 uur lessen is echt aan te raden! Fijne uitleg en in 1x geslaagd voor auto rijbewijs! Heel erg bedankt Jimmy!!!


dionne de croon, Nijmegen

27 september 2019

Super rijschool. Fijne man. Zegt waar het op staat en begeleid je uitstekend! echte aanrader.


Thijs Uphoff, Nijmegen

28 augustus 2019

Ik heb mijn motorexamen gehaald via Rijschool de Oversteek. Ik kan niet anders dan positief zijn over deze rijschool. De begeleiding door Jimmy is super. De rijlessen zitten erg goed in elkaar, zijn gestructureerd en de combinatie met de persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je in no-time het motorrijden onder de knie krijgt. Door zijn ervaring weet hij ook precies waar je op moet letten om je niveau op pijl te krijgen voor de examens. Jimmy, bedankt voor alles en veel succes met je rijschool!!!


Sjoerd Klein Entink, Nijmegen

19 augustus 2019

Zeer fijne rijschool! Mooie persoonlijke aanpak, er wordt echt ruimte voor je gemaakt. Goeie directe feedback voor een effectief & snel goed resultaat! 5 sterren


Max Wolf, Lent

5 augustus 2019

Ik heb mijn autorijbewijs in recordtijd gehaald, dankzij Jimmy. Goede en duidelijke uitleg, veel geduld en vooral gezellig onderweg. Jimmy, nogmaals bedankt!


Wouter, Nijmegen

29 juli 2019

Jimmy is een hele fijne rijleraar die rustig de tijd neemt. Gaat in op al je vragen, geeft goede feedback en tips over hoe je het rijden makkelijker / beter / veiliger kan maken. Ik heb motorrijles bij hem gehad en kan hem absoluut aanraden!


Erwin Kunst, Rhenen

17 juli 2019

Bij Rijschool De Oversteek de opleiding gedaan voor E achter B. In voorbereiding op de lessen kreeg ik direct na mijn aanmelding een document toegestuurd. Hierin stond o.a. de theorie, handige tips voor het examen en de meest gestelde vragen tijdens het examen. Fijne lessen gehad van instructeur Jimmy met heldere uitleg. Echt een aanrader en in 1 keer geslaagd. Wil je snel je E achter B halen onder begeleiding van een prettige instructeur die de tijd voor je neemt met heldere uitleg? Niet meer twijfelen en gewoon aanmelden!


Thomas, Nijmegen

5 juli 2019

Fijne 1 op 1 instructie op flexibele tijden. In 1 keer geslaagd voor AVB en AVD.


E L-V, Nijmegen

15 juni 2019

Jimmy heeft engelen geduld, veel kennis en is erg flexibel. De persoonlijke aanpak maakt rijschool de Oversteek een professionele rijschool, ga zo door!


Nanouscha Bloemendal, Nijmegen

28 mei 2019

Hele fijne rijschool en een fijne instructeur! Geeft rustig en duidelijk uitleg!


Nisha Moorjani, Nijmegen

23 april 2019

Fijne lessen met goed en duidelijke uitleg


Daan Vananken, Elst

2 maart 2019

Prima rijschool, goede begeleiding.


Shanou, Nijmegen

18 februari 2019

Een hele fijne rij-instructeur. Blijft kalm en legt alles super goed uit. Ik ben heel blij dat ik rijschool de oversteek ben tegen gekomen. Echt voor iedereen die snel nerveus wordt een aanrader!!!